100% økologisk

Lokale råvarer

Kun bedste kvalitet

Kun de bedste økologiske råvarer

Vores egne HJEMMEDYRKEDE KARTOFLER finder du i både gårdbutikken og selvbetjeningen.

I gårdbutikken finder du årstidens råvarer af bedste kvalitet. Sortimentet udskiftes løbende, da vi følger årstidens naturlige råvarer. Vores faste produkter er kød af Skotsk Højlandskvæg, Dueholm æg, Vebbestrup Flødeis og forskellige økologiske, glutenfri og veganske produkter af højeste kvalitet fra bl.a. Biogan.

Vi glæder over at kunne tilbyde hjemmedyrkede frilandskartofler i Horsens omegn! De sælger alle ugens dage og graves op hver morgen til dagens salg.
Al vores produktion foregår uden sprøjtemidler og under åben himmel – friland, som det er bedst!

Jordbær sæsonen er slut for i år – vi ser frem til sæson 2023, hvor vi igen tilbyder lokale, sprøjtefrie frilandsjordbær.

Vores passion er at give kunderne mulighed for at skaffe sig råvarer af bedste kvalitet med fokus på dyrevelfærd, menneskets behov og miljøet.
Det kan f.eks. ses i kvægenes høje dyrevelfærd. De lever ude året rundt, ligesom de allerhelst vil. De lever udelukkende af deres naturlige foder på græsengen.
De er kornfrie, hvilket er meget sjældent set i Danmark. Netop det kornfrie kød er svært at skaffe, men en meget sundråvare for mennesket.

Den miljømæssige belastning ynder vi at mindske mest muligt. Vi dyrker kartofler og jordbær økologisk.
Gården er under omlægning til økologi, mens dette finder sted producerer vi naturligvis usprøjtede råvarer præcis ligesom, når gården er færdig-omlagt.

Mange økologiske produkter

Vi forhandler blandt andet produkter fra disse leverandører.