Uden kemi

Lokale råvarer

Kun bedste kvalitet

Kun de bedste økologiske råvarer

Vores egne HJEMMEDYRKEDE KARTOFLER finder du i selvbetjeningen alle ugens dage, døgnet rundt.

I gårdbutikken finder du årstidens råvarer af bedste kvalitet. Sortimentet udskiftes løbende, da vi følger årstidens naturlige råvarer. Vores faste produkter er kød af Skotsk Højlandskvæg, Dueholm øko æg og kartofler.

Vi glædes over at kunne tilbyde hjemmedyrkede frilandskartofler i Horsens omegn! De sælges alle ugens dage og graves op hver morgen til dagens salg.
Al vores produktion foregår uden sprøjtemidler og under åben himmel – friland, som det er bedst!

Vi glæder os til igen i år at kunne tilbyde hjemmedyrkede jordbær – de forventes at være klar i starten af juni måned – læs mere her.


Vores passion er at give kunderne mulighed for at skaffe sig råvarer af bedste kvalitet med fokus på dyrevelfærd, menneskets behov og miljøet.

Det kan f.eks. ses i kvægenes høje dyrevelfærd. De lever ude året rundt, ligesom de allerhelst vil. De lever udelukkende af deres naturlige foder på græsengen.
De er kornfrie, hvilket er meget sjældent set i Danmark. Netop det kornfrie kød er svært at skaffe, men en meget sund råvare for mennesket.

Den miljømæssige belastning ynder vi at mindske mest muligt. Vi dyrker kartofler, jordbær og kød uden kemi.
Gården er under omlægning til økologi, mens dette finder sted producerer vi naturligvis usprøjtede råvarer præcis ligesom, når gården er færdig-omlagt.

Mange økologiske produkter

Vi forhandler blandt andet produkter fra disse leverandører.