Mikrobageri

Snedker-showroom

Juletræer & pyntegrønt​

Om os

Vi er to unge mennesker med mod på livet. Vores livskapitel på Hanstedgaard begyndte, da Brigitta var 23 år, og Emil var 24 år. Vi er begge vokset op ude på landet og ønskede at finde et hyggeligt sted med charme og sjæl. Det har vi fundet på Hanstedgaard.

Brigitta har færdiggjort uddannelsen HD i Supply Chain Management, arbejdet 5 år indenfor supply chain i Arla samt boet et år i Tyskland. Til dagligt står Brigitta for gårdbutikken og bruger dermed en stor del af tiden hjemme på gården. Samtidig er Emil i fuld gang med sin snedkervirksomhed, hvor han producerer unikamøbler af høj kvalitet. Han har altid haft et godt øje til naturen og har virkelig sans for detaljer og kreativitet. Det har han nu muligheden for at arbejde med via sit snedkeri, som du kan læse mere om på www.hanstedgaard-snedkeri.dk.

Ikke at forglemme vores dejlige hund, Bella, som er en Australian Shephard fra oktober 2020. Hun hilser glædeligt på besøgende på gården, når ikke hun har travlt på snedkeriet eller med at snuse rundt ude i haven.

Gå ikke glip af nyheder fra gårdbutikken